Grote Clubactie

logo GCA                        logo GCA handbalster                   logo GCA 1 

Net als andere jaren doet ook de Afdeling Handbal weer mee aan de Grote Clubactie. Deze actie levert de vereniging weer geld op om te kunnen investeren in de jeugd. De jeugd van onze handbalvereniging wordt steeds groter. Elk jaar melden er zich steeds meer leden aan. Graag willen wij onze leden iets extra’s bieden wat o.a. van de winst uit de Grote Clubactie kan worden betaald.

De loten kost €3,- per stuk. De vereniging mag hiervan €2,40 houden.

Dit jaar gaan we net als vorig jaar werken met inschrijfboekjes. Zo kun je langs de deuren gaan om loten te verkopen. Dit gaat als volgt. Wanneer je een lot verkoopt hoef je alleen maar de gegevens van diegene in te vullen (inclusief een IBANbankrekeningnummer). Via een eenmalige machtiging wordt het bedrag automatisch van zijn/haar rekening afgeschreven. Vergeet niet om de koper een handtekening te laten zetten.

De koper krijgt ook geen papieren lot meer. Het lotnummer staat vermeld op hun bankafschrift. Zodra het geld van de rekening wordt afgeschreven, krijgen ze dus ook hun lotnummer.

De inschrijfboekjes worden op donderdag 13 september uitgereikt op de training. Vanaf zaterdag 15 september mag er worden verkocht. Absoluut niet eerder!! In het inschrijfboekje zitten ook voordeelbonnen en een sticker die de koper op de deur kan plakken, zodat men kan zien dat deze al loten heeft verkocht.

Het is de bedoeling dat ieder lid in ieder geval 2 loten verkoopt. Je mag ze zelf kopen of natuurlijk verkopen aan iemand anders.

De inschrijfboekjes moeten uiterlijk zaterdag 6 oktober weer bij je leider zijn ingeleverd.

Er zijn prijzen te winnen voor diegenen die de meeste loten verkopen!! Dus zet hem op!

Niet alleen wij geven wat weg, maar via de website www.kids.clubactie.nl kun je ook nog prijzen winnen. Verkoop je meer dan 20 loten dan krijg je een entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura! Kijk voor meer informatie over de acties op bovenstaand benoemde website.

De trekking van de Grote Clubactie is op woensdag 12 december 2018. Publicatiedatum trekkingsuitslag is donderdag 13 december 2018.

Heel veel succes met de verkoop en alvast bedankt!

De PR commissie
Ali den Boer
Anouk Peters
Britt Bomhof
Maria Issa