Learn Handball – DSC handbal gebruikt ‘t als eerste in Nederland!

Als eerste Nederlandse club heeft DSC handbal het Noorse online trainingsplatform Learn Handball omarmd.
Noorwegen is het absolute topland als het om handbal gaat, en dat ruim de helft van de Noorse clubs dit platform al gebruikt wil wat zeggen! En in 2021 is dit platform internationaal gegaan met Estavana Polman als ambassadrice voor Nederland.

Wat is learn handball?

Learn handball is een website/app waarop wij als club toegang hebben tot volledig uitgewerkte trainingen, honderden filmpjes met trainingsinstructie en oefeningen. Ook kunnen wij op dit online systeem onze eigen trainingen aanmaken.

De oefeningen zijn gemaakt door toptrainers, gefilmd met kinderen en top-internationals, en gericht op de opleiding van handbal-jeugd tussen de 6 en 16+ jaar. Zo kunnen wij als club nog leukere, afwisselendere en professionelere trainingen geven. En als de vaste trainers door omstandigheden niet aanwezig zijn, blijft bij een training door invallers de inhoudelijke kwaliteit gewaarborgd.

Daarnaast geeft het onze trainers de mogelijkheid de spelers leuke oefeningen en challenges te sturen die direct toegankelijk zijn op hun mobiele telefoon.

Meer weten? Klik hier.